Aktiviteiten Overige

Tentoonstelling ‘Mooi Stuk’ wordt deze week officieel geopend

A.s. zaterdag 10 juli om 10.30 uur wordt in ’t Hofke van Marijke door het Repair Café Deurne de tentoonstelling ’Mooi Stuk’ geopend.

Bijzonder Mobiel 4 Daagse gaat door!

De Bijzonder Mobiel 4 Daagse kan in 2021 doorgaan! Van 27 t/m 30 juli kunnen handbikers vier dagen lang 30 kilometer per dag afleggen langs uitgezette routes door de prachtige Peel. Deelnemen kan ook met scootmobiels of met een handbike met elektrische ondersteuning.

Repair Café Deurne weer van start op normale openingstijden

Nu de maatregelen versoepeld zijn kan het Repair Café Deurne weer open op de normale openingstijden: de tweede zaterdag van de maand van 9:30 – 12:30 uur en de laatste dinsdag van de maand van 13:30 – 16:00 uur.

Mantelzorger zorg je ook goed genoeg voor jezelf?

Wist u dat er in Deurne ongeveer 540 inwoners lijden aan de ziekte dementie en dat dit aantal de komende jaren nog sterk zal stijgen?

Bijzonder mobiel 4 daagse

Vanaf 2019 is er voor het eerst de mogelijkheid om deel te nemen met een handbike aan de Fiets4Daagse in de Peel. Jaarlijks wordt de F4D gehouden in de eerste week van de schoolvakantie. In 2019 is dat van 9 t/m 12 juli. Het startpunt voor handbikers komt op locatie Meijel. Stichting Bijzonder Mobiel 4 Daagse tekent voor de organisatie.

Bewegen met een beperking Open dag 10 jaar B&B De Peelberg

Hoe blijf je sporten en bewegen als je mobiliteit beperkt is? Beleef het op 14 mei op de open dag van Bed & Breakfast De Peelberg in Neerkant voor het 10-jarig bestaan.

Eerste grote Ontmoetingsdag van KBO Kring Deurne

Reserveer woensdag 14 september in je agenda voor een bezoek aan de Ontmoetingsdag voor alle mensen in Deurne van 55 jaar en ouder.

BVG Peelland feliciteert … (carnaval 2016)

Wij feliciteren ons lid Tonnie Zwikstra als prins carnaval van de 55+ van KBO Zeilberg