Leden Schrijven

Kort verslag van de reis per trein naar Scheveningen

Naar aanleiding van de oproep in de vorige Vuist over ervaringen met de verrijdbare loopbrug op station Deurne, hier een verslag van een reis per trein naar Scheveningen.

Verslag Kerst-Inn 2014

Verslag Kerst-Inn.

Ik kwam binnen hallo hoe giget. Ik zei prima, ik ben net binnen.
Hier zijn je bonnen.
Toen zagen we Tonneke en gebaarde ons naar ons plekje.

Paasbrunch 2014: een paasgedicht

Pasen 2014,

Voorstelling van de Werkgroep Denktank

Wie zijn we en wat doen we?
De werkgroep bestaat nu uit 7 personen te weten: Harry Aarts, Michel Biemans, Wim Biemans, Monique Henraat, Peter van Rijt, Ria van Rijt en de voorzitter ben ik, Roger Derkx.
Als gevolg van het overlijden van 1 lid zoeken we per direct nieuwe leden.

Hondenstront! Hoe vervelend???

Blinde hondeneigenaren hebben er ook last van… 

Is het normaal dat als ik als blinde mijn honden uitlaat en een van mijn honden plast op een stukje gemeente grond in een berm tussen de struiken dat mensen dan naar buiten rennen en tegen me beginnen te schreeuwen dat mijn hond niet mag schijten, terwijl ze zelf hun voordeur openzetten en hun honden zichzelf moeten uitlaten?

Verslag Kerst Inn 2012

Ik wil me even voorstellen.
Ik ben Leo de Greef en kom uit Asten,ik ben ook lid van BVG Peelland.

Zaterdag 15 december was het zover.
Traditiegetrouw, heb ik gehoord, dat er elk jaar een Kerst Inn is.

Viering van het 15 jaar bestaan van BVG Peelland

Om het 15 jaar jubileum van onze vereniging te vieren, had het bestuur gekozen voor een lopend buffet bij zaal de Zwaan in de Zeilberg met live muziek.

Bij binnenkomst werden we door enkele bestuursleden verwelkomd. Na het tekenen van het receptie album, konden we plaats nemen om te genieten van een lekker kopje koffie of thee.

Lezingencarrière van Henk Driessen

Op 3 maart 1996 begon mijn lezingencarrière op het gebied van schizofrenie. De mensen in mijn omgeving waren zeer angstig want zou me dit wel lukken. Ik was met andere projecten al vaker vastgelopen.

Ik ben een jongen die zijn hele leven lang afgewezen werd door de maatschappij. Toen ik echter voor de klassen lezingen stond te geven sprongen de pubers voor mij op de banken. Eindelijk kreeg ook Henk Driessen eens een beetje bevestiging in zijn leven.