De Zonnebloem is er ook voor mensen van 18-45 jaar!

de zonnebloemDe Werkgroep Noord-Brabant is een groep actieve jonge mensen met lichamelijke beperking die regelmatig op pad gaat. Woon jij in Brabant en ben je tussen de 18 en de 45 jaar? Meld je dan nu aan en ga met ons mee!

Wat doen we:
Naar een popconcert, samen koken, naar een dierentuin of een bezoek brengen aan een pretpark: we organiseren het allemaal. Daarbij proberen we vaak ook te zorgen voor het vervoer en de nodige verzorging. Naast uiteenlopende activiteiten hebben we ook een maatjesproject. Een deelnemer en een vrijwilliger worden aan elkaar gekoppeld om samen of met een groep iets te ondernemen. Bij de Werkgroep Noord-Brabant denken ze in mogelijkheden in plaats van in beperkingen en jij bent hierbij ook van harte welkom!

De Zonnebloem is er voor iedereen met een fysieke beperking die leuke dingen wil doen en mensen wil ontmoeten. En voor wie dat door ziekte of handicap niet vanzelfsprekend is. Onze Werkgroep zet zich daarbij speciaal in voor jongeren uit Brabant in de leeftijd van 18 tot 45 jaar. Wil jij nieuwe mensen leren kennen met wie het klikt? Wil je samen iets ondernemen? Wacht dan niet langer en meld jezelf aan!

Meehelpen?
Om diverse activiteiten te organiseren en de deelnemers te begeleiden zijn ze altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Wil jij je vrijwillig inzetten voor jongeren met een fysieke beperking? En daarbij zelf ook nieuwe contacten opdoen en vooral plezier maken? Word dan vrijwilliger bij de werkgroep. Ben jij geïnteresseerd? Neem dan contact op met Werkgroep Noord-Brabant.

Meer informatie:
www.zonnebloem.nl/werkgroepNoord-Brabant
of  www.facebook.com/ZonnebloemWerkgroepBrabant

Aanmelden:
Rechtstreeks via 06-26838116 of een e-mail naar zonnebloem.linq@hotmail.nl. Aanmelden kan natuurlijk ook via een van bovenstaande websites.

Ga met ze mee, ontmoet nieuwe mensen, maak plezier!