Veel belangstelling voor opening restaurant Inclusief!

Logo Inclusief 400

Op vrijdag 19 april is maatschappelijk restaurant Inclusief geopend. Onder belangstelling van een groot aantal mensen werd Inclusief geopend door wethouder Van Mierlo en waarnemend algemeen directeur van de Atlant Groep dhr. Walenberg. Inclusief is met ingang van maandag 22 april  iedere maandag tot en met donderdag open zijn van 17.00 uur tot 20.00 uur. Inclusief serveert dan een dagelijks wisselend 3-gangenkeuzediner voor slechts € 11,95. Natuurlijk is het ook mogelijk om de gerechten los te verkrijgen.

Opening_Inclusief 300Reacties
Aanwezige gasten waren onder de indruk van het vernieuwde restaurant: “Sfeervol en gezellig, nooit geweten dat we zo’n mooi restaurant hier hadden zitten” zegt een buurtbewoner. Ook de hapjes vallen goed in de smaak: “als dit is wat er normaal geserveerd wordt kom ik zeker eten. Toegankelijk, hartstikke lekker en betaalbaar!” De opening bood alle gasten de mogelijkheid om kennis te maken met het team van Inclusief, de sfeervolle inrichting en de lekkere keuken. “Een mooi initiatief en een goede uitwerking ervan. Aan mij hebben ze een nieuwe klant!” aldus een aanwezige gast.

Maatschappelijk
Inclusief staat voor maatschappelijke verbinding. Voor een plek waar iedereen welkom is. Binnen Inclusief wordt eten, drinken, vergaderen en ontmoeten gecombineerd met leren, werken en meedoen. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt laten zien wat ze in huis hebben in de keuken van het restaurant, de bediening of achter de schermen. Inclusief beschikt over vergaderfaciliteiten en fungeert al als bedrijfsrestaurant voor de Atlant Groep en het Werkplein Regio Helmond. Door de uitbreiding tot maatschappelijk restaurant kunnen medewerkers nog breder worden opgeleid en kunnen zo makkelijker een werkplek vinden in het reguliere bedrijfsleven.

Breed toegankelijk
Naast partners van de Atlant Groep kunnen nu ook andere ondernemers en particulieren terecht bij Inclusief om te dineren, vergaderen of als ze iets te vieren hebben. Het restaurant is vanaf maandag 22 april regulier open. Van maandag tot en met donderdag is het restaurant open van 17.00 uur tot 20.00 uur. Iedere dag is er een wisselend 3-gangenkeuzediner. Hierbij kan gekozen worden uit twee voorgerechten, een hoofdgerecht vlees, vis of vegetarisch en een dessert. Dit hele menu kost slechts € 11,95!

Natuurlijk is het ook mogelijk om de gerechten los te bestellen. Neem voor meer informatie een kijkje op www.inclusiefhelmond.nl.